Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bagehot (1591471) - Pulpiño F.C. (120263) » 321024241: T33/J12/IX

Liga 321024241 Información oficial sobre el partido 321024241 en Hattrick

11.06.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / IX.816 (61087)

tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido 2 - 0 Pulpiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulpiño F.C.' en el partido
Angelo Wetzel (16') 1 - 0
Alessandro Ascone (71') 2 - 0
tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido 2 - 0 Pulpiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulpiño F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tres caidas de triana Alineación oficial del equipo 'tres caidas de triana' en el partido 2 - 0 Pulpiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulpiño F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tres caidas de triana

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Thomas Munk va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 16 de joc. Angelo Wetzel es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): caidas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alessandro Ascone va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Miguel Reinares gairebé va marcar per a caidas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jasminko Alijagić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): caidas va estar a punt de marcar quan Jasminko Alijagić va fer una passada impressionant a Thomas Munk, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jasminko Alijagić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Miguel Combeller ocupà el lloc d'en Jakov Pajović al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de caidas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Pulpiño F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 9, el Pulpiño estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Garry Kyle va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pulpiño va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Gordon Weale va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pat Sutton de Pulpiño es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.