Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real osakis (1461971) - Inter De Lanzarote (441497) » 321023928: T33/J4/IX

Liga 321023928 Información oficial sobre el partido 321023928 en Hattrick

16.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / IX.811 (61082)

real osakis Alineación oficial del equipo 'real osakis' en el partido 3 - 2 Inter De Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Inter De Lanzarote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
real osakis Alineación oficial del equipo 'real osakis' en el partido 5 - 2 Inter De Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Inter De Lanzarote' en el partido
Tiene mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real osakis

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Wilfo Ares arribés a peus de Martino Licitra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a osakis el 1 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del IDL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Modest Cornado la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del osakis es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 74.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Marcel Ragančík va donar a osakis un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jean-Marie Levasseur, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Irrintzi Urzaiz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El osakis va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Duane Bearden la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Inter De Lanzarote

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de IDL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Francisco Rico Garrido.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): IDL agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giuseppe Consorti amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alfredo Lamacchia haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a IDL al minut 6.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Mario Noreña, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Francisco Rico Garrido va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.