Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOCOBROTHER (313861) - Alice27 (1372789) » 321022063: T33/J14/IX

Liga 321022063 Información oficial sobre el partido 321022063 en Hattrick

25.06.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / IX.777 (61048)

iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido 4 - 1 real cabrales Alineación oficial del equipo 'real cabrales' en el partido
Gigi Federici (25') 1 - 0
Nils-Maximillian Peternek (35') 2 - 0
Edoardo Munerati (50') 3 - 0
3 - 1 Davi Peixe (60')
Gigi Federici (72') 4 - 1
iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido 4 - 1 real cabrales Alineación oficial del equipo 'real cabrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido 2 - 0 real cabrales Alineación oficial del equipo 'real cabrales' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iniestazo

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de iniestazo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gigi Federici xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Nils-Maximillian Peternek va augmentar l'avantatge de iniestazo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Edoardo Munerati va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gigi Federici, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yoel Ward. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Richard Kurzmann no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nils-Maximillian Peternek estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Baptiste Jacquin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ricardo Delgadillo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariusz Pohl de iniestazo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): iniestazo va fer una substitució al minut 64. Booker Barclay va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kostas Fratzeskos.

real cabrales

Goles Goles

  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, cabrales seguien lluitant fins al final. Al minut 60, fruit d'aquests esforços, Davi Peixe va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Philippe Adam va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Laurent Wagenborg es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.