Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimpollos CF (1598113) - Gurney FC (124663) » 321016125: T33/J13/IX

Liga 321016125 Información oficial sobre el partido 321016125 en Hattrick

18.06.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / IX.671 (60942)

STEAUA DER BATER C.F. Alineación oficial del equipo 'STEAUA DER BATER C.F.' en el partido 3 - 3 mi puto equipo Alineación oficial del equipo 'mi puto equipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
STEAUA DER BATER C.F. Alineación oficial del equipo 'STEAUA DER BATER C.F.' en el partido 3 - 3 mi puto equipo Alineación oficial del equipo 'mi puto equipo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DER BATER C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Aleš Lukáš, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. STEAUA es posava per davant!
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Guschti Heuberger de STEAUA aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de STEAUA Gottfried Venzin va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Siem van Willegen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karol Grygier va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Alberto Fernández Grandoso gairebé va marcar per a STEAUA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Guschti Heuberger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Albano Paadín va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gottfried Venzin.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Aleš Lukáš de STEAUA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Aleš Lukáš s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): En Gottfried Venzin va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Guschti Heuberger va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

mi puto equipo

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tommaso Costinha que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jakub Lamczyk la va rematar Tommaso Costinha amb una magnífica volea que va fer pujar per a equipo el 3 - 2.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 83 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ryszard Rybak marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Linus Benedikt Schwank de equipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.