Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valladolid cf (797435) - The real team (800500) » 321011155: T33/J3/IX

Liga 321011155 Información oficial sobre el partido 321011155 en Hattrick

09.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.583 (60854)

valladolid cf Alineación oficial del equipo 'valladolid cf' en el partido 4 - 4 Chelsea C;F. Alineación oficial del equipo 'Chelsea C;F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
valladolid cf Alineación oficial del equipo 'valladolid cf' en el partido 5 - 1 Chelsea C;F. Alineación oficial del equipo 'Chelsea C;F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valladolid cf

Goles Goles

  • 103 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els seguidors del valladolid van tornar a saltar d'alegria al minut 18. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Crispín Balea que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Osvald Mansikka-aho va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vergiliu Mihăilescu va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 68.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Onésimo da Pumarega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de valladolid.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jofre Fonseca Reis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iván Ruiz va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Duncan Hanssens va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Björn Gillbo ocupà el lloc d'en Enrique Vayer al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de valladolid quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): Niko Soronen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Vergiliu Mihăilescu.

Chelsea C;F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Chelsea es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Chen Kashtan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Olav Holen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Tang Bonan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Olav Holen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bert Jan Eilders. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ilyas Schasching es va comportar com un juvenil al minut 48 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tang Bonan.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Juan Girón Téllez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.