Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dídac's Club (1594070) - Pekin Oloti (311992) » 321010278: T33/J8/IX

Liga 321010278 Información oficial sobre el partido 321010278 en Hattrick

14.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / IX.567 (60838)

Bestias Pardas FC Alineación oficial del equipo 'Bestias Pardas FC' en el partido 3 - 0 Pekin Oloti Alineación oficial del equipo 'Pekin Oloti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bestias Pardas FC Alineación oficial del equipo 'Bestias Pardas FC' en el partido 2 - 1 Pekin Oloti Alineación oficial del equipo 'Pekin Oloti' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,5 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bestias Pardas FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bestias. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rexino Zurica xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Sergen Arıca va incrementar l'avantatge de Bestias amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Bestias va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dan Veselu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Achim Dwarsleuper per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mihail Cãlin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Leopoldo Castillo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Pekin Oloti

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Joãozinho Mascarenhas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Pekin van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Óscar Oliva va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Óscar Oliva va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gilles Bodineau.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Pekin va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Andrej Jonjić no va poder controlar.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Pekin va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 86, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Paulius Labžentis.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrej Jonjić de Pekin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Danilo Schirru després que el jugador de Pekin li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Jerzy Grobelny de Pekin va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Danilo Schirru, en lloc de córrer, relliscava.