Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nami Koi F.C. (1337383) - Trota Sport (1436132) » 321008477: T33/J5/IX

Liga 321008477 Información oficial sobre el partido 321008477 en Hattrick

23.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / IX.535 (60806)

Donnelly F.C. Alineación oficial del equipo 'Donnelly  F.C.' en el partido 4 - 0 Trota Sport Alineación oficial del equipo 'Trota Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Donnelly F.C. Alineación oficial del equipo 'Donnelly  F.C.' en el partido 7 - 0 Trota Sport Alineación oficial del equipo 'Trota Sport' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donnelly F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Oleg Klochkov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ame F.C. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ame F.C. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andrea D'Amore va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Siméon Roussy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ame F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Siméon Roussy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Frank Schiebelhuth es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleg Klochkov de Ame F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Siméon Roussy de Ame F.C. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Trota Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trota va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cansoy Işık, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Trota va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Frechel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Trota va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Avishay Holtzman va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique das Guimaras de Trota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Alberto Frechel se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Ladislav Heller maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.