Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Max&Henry (1438446) - loiloa (1419476) » 321007992: T33/J9/IX

Liga 321007992 Información oficial sobre el partido 321007992 en Hattrick

21.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / IX.526 (60797)

GC_team Alineación oficial del equipo 'GC_team' en el partido 0 - 3 Deportivo Montañes Alineación oficial del equipo 'Deportivo Montañes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GC_team Alineación oficial del equipo 'GC_team' en el partido 1 - 1 Deportivo Montañes Alineación oficial del equipo 'Deportivo Montañes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GC_team

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vittorio Avesio va ridiculitzar a en Nicola Femoni amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Akis Tsalamagkas de GC_team va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lassi Hasu va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Massimo Baggio estava fent un bon partit.

Deportivo Montañes

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Bernabé Cartelle va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deportivo, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Deportivo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yaniv Yaacov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Yaniv Yaacov va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Jabrane després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ted Jawarski va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ruslan Morgun va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Jabrane de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Picón de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Luis Altares no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.