Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L&M United C.F. (436970) - Vixiantes (1578693) » 321007914: T33/J4/IX

Liga 321007914 Información oficial sobre el partido 321007914 en Hattrick

16.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / IX.525 (60796)

L&M United C.F. Alineación oficial del equipo 'L&M United C.F.' en el partido 4 - 3 Vixiantes Alineación oficial del equipo 'Vixiantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L&M United C.F. Alineación oficial del equipo 'L&M United C.F.' en el partido 1 - 2 Vixiantes Alineación oficial del equipo 'Vixiantes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L&M United C.F.

Goles Goles

  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Aquiles Leite va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Asger Thisted se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 23 per a United.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 del partit, el jugador Geert Laurense de United va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del United amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Nico Stahlmann en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Asger Thisted al minut 89, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al United i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Rizo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Ternera de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Çun Tase s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Vixiantes

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Vixiantes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Stéphane Bruneau es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Love Wallkvist que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Vixiantes.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Vixiantes agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cirilo Cruzado amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vixiantes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Clariana va desviar el xut final de Josep Vicenç Maynés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Love Wallkvist va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leoncio Andreu de Vixiantes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stéphane Bruneau de Vixiantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Vixiantes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Love Wallkvist no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sean Wyndham al camp.