Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

So tonto (1591133) - Obstrom FC (312578) » 321004349: T33/J9/IX

Liga 321004349 Información oficial sobre el partido 321004349 en Hattrick

21.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / IX.461 (60732)

Rezagaos F.C Alineación oficial del equipo 'Rezagaos F.C' en el partido 2 - 0 Serralleria Amaya Alineación oficial del equipo 'Serralleria Amaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rezagaos F.C Alineación oficial del equipo 'Rezagaos F.C' en el partido 6 - 0 Serralleria Amaya Alineación oficial del equipo 'Serralleria Amaya' en el partido
Es un cenizo 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rezagaos F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rezagaos va ser Rui Manuel Ernesto.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Rezagaos va aconseguir el 2 - 0 quan Oriol Ortolà va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Damiano Porcellato va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rezagaos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oriol Ortolà va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oriol Ortolà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aníbal Ramada.
  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rui Manuel Ernesto no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Serralleria Amaya

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Hasan Cihat Ecesun va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Hasan Cihat Ecesun quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sergio Errazquin la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Serralleria havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Serralleria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Adiel Nesher des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Sergio Errazquin ocupà el lloc d'en Esteban Gurrola al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Serralleria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 50 (Lesión): Yngve Berg va sortir coix del terreny de joc, substituït per Isidro Sufredo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.