Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Sity C.F (438781) - Koketa F.C. (1599821) » 321002803: T33/J1/IX

Liga 321002803 Información oficial sobre el partido 321002803 en Hattrick

26.03.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / IX.434 (60705)

Estrella Coja de Moscú Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Moscú' en el partido 4 - 1 Kanito's team Alineación oficial del equipo 'Kanito's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrella Coja de Moscú Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Moscú' en el partido 4 - 1 Kanito's team Alineación oficial del equipo 'Kanito's team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Coja de Moscú

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Artzain Gojenola ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estrella es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Estrella va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Romano Valerio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estrella va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Romano Valerio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jacinto Farfán és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Artzain Gojenola perquè aconseguís el 4 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Artzain Gojenola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Artzain Gojenola de Estrella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio García de Eulate va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josu Villarreal.

Kanito's team

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Jorge Medina Esquivel va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Blanco Valdés que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Simon Jonas Tortschanoff per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 21, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Simon Jonas Tortschanoff quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anatol Sadok, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 58, en un 1 contra 1 amb el porter, però Antonio Canzut va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lei De Proost des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Valdés de Kanitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Medina Esquivel de Kanitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.