Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KO_ (1463010) - Hidropedales (1420454) » 320999179: T33/J5/IX

Liga 320999179 Información oficial sobre el partido 320999179 en Hattrick

23.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / IX.369 (60640)

alalyo1 Alineación oficial del equipo 'alalyo1' en el partido 2 - 2 Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
alalyo1 Alineación oficial del equipo 'alalyo1' en el partido 3 - 2 Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alalyo1

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Alfonso Balsa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de alalyo1 i marcant el 1 - 1.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Javier Boira de alalyo1 empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a alalyo1 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Íñigo Castromil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): alalyo1 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Íñigo Castromil va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfredo Olozaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Baltasar Duque de Estrada ocupà el lloc d'en Diego Carballido al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de alalyo1 quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Hormiga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Martínez Campos.

Fuenlabrada

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Fuenlabrada. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Isidoro Barbosa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Josep Pi va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Josep Pi va estar a punt de posar per davant a Fuenlabrada amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduardo Escarrer va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Fuenlabrada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Escarrer va desviar el xut final de Radulf Eiteljörge després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Thure Grimm va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eduardo Escarrer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Thure Grimm s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.