Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tites Petites Futbol Club (491265) - Torreforta cf (490414) » 320998508: T33/J5/IX

Liga 320998508 Información oficial sobre el partido 320998508 en Hattrick

23.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / IX.357 (60628)

Si no es aquí es en Pekín y sino en Pocón Alineación oficial del equipo 'Si no es aquí es en Pekín y sino en Pocón' en el partido 2 - 1 lo quiero ya Alineación oficial del equipo 'lo quiero ya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Si no es aquí es en Pekín y sino en Pocón Alineación oficial del equipo 'Si no es aquí es en Pekín y sino en Pocón' en el partido 0 - 1 lo quiero ya Alineación oficial del equipo 'lo quiero ya' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Si no es aquí es en Pekín y sino en Pocón

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pekín eren letals, i Diego Valdeón Baruque va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pekín el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Carlos Ribera Guzmán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pekín va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Fuenleal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pekín van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Salvador Palacio Ortiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tjard Utz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nazario Palanca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miro Faladoiro de Pekín amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Carlos Ribera Guzmán se sentia fresc com una rosa.

lo quiero ya

Goles Goles

  • 160 Minuto 57 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en José Antonio Idiáquez va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 57: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En José Antonio Idiáquez va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 274 Minuto 40 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 40 la va desaprofitar José Antonio Idiáquez de quiero, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evgeny Belyaevskiy de quiero es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.