Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Cantera (1460965) - Real Betis Balompie S.A (124917) » 320997839: T33/J6/IX

Liga 320997839 Información oficial sobre el partido 320997839 en Hattrick

30.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IX.345 (60616)

Real Madrid Cantera Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Cantera' en el partido 7 - 0 conquers Alineación oficial del equipo 'conquers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Madrid Cantera Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Cantera' en el partido 6 - 0 conquers Alineación oficial del equipo 'conquers' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Cantera

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cantera contenien la respiració mentre en Víctor Rivas Palas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Silvestr Bršlica va incrementar l'avantatge de Cantera amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cantera pel centre va donar un gran resultat: el gol de Menelao Castiglione va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ciprian Stoica, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Cantera.
  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Seran Olmedo Ramos va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Menelao Castiglione va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Cantera posava el marcador 5 a 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Henri-Edouard De Waegeneer va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Seran Olmedo Ramos de Cantera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Cantera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lenny Mortensen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xaime Fortúnez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Cantera va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Menelao Castiglione en un 1 contra 1 amb el porter 施 (Shi) 茨舰 (Cijian), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del conquers. La jugada d'estratègia del Cantera per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Menelao Castiglione va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tony Teguh de Cantera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

conquers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José María Villaluenga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.