Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VRS Amposta (1577912) - Real Club Valdebernardo (125055) » 320997161: T33/J4/IX

Liga 320997161 Información oficial sobre el partido 320997161 en Hattrick

16.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / IX.333 (60604)

Utilleros F.C Alineación oficial del equipo 'Utilleros F.C' en el partido 1 - 2 cutxifliteam Alineación oficial del equipo 'cutxifliteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Utilleros F.C Alineación oficial del equipo 'Utilleros F.C' en el partido 3 - 2 cutxifliteam Alineación oficial del equipo 'cutxifliteam' en el partido
Tiene mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Utilleros F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Óscar Nieto després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de cutxifliteam Bruno Moseholt, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jorge Benavent de Utilleros va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Guido Burela de Utilleros va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Lloveras Sainz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Óscar Nieto rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Utilleros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dionisio Capetillo en un 1 contra 1 amb el porter Gioele Noferi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Verdugo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Nieto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Santiago Aguado Renedo de Utilleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Nieto de Utilleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Guido Burela va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Utilleros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

cutxifliteam

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de cutxifliteam eren letals, i Iván Lapuente va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marek Grabowiec de cutxifliteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones