Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SILVIS (1365907) - Killzone F.C (1578671) » 320996904: T33/J10/IX

Liga 320996904 Información oficial sobre el partido 320996904 en Hattrick

28.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / IX.328 (60599)

Los Hombres de Baco Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Baco' en el partido 0 - 3 U.D. AVIADORES Alineación oficial del equipo 'U.D. AVIADORES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Hombres de Baco Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Baco' en el partido 0 - 1 U.D. AVIADORES Alineación oficial del equipo 'U.D. AVIADORES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hombres de Baco

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Hombres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Felipe Zumel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Hombres va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lutvo Hristić va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Pedro Astigarraga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hombres va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Pedro Astigarraga, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Barnaba Cannizzaro de Hombres va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Guetadar va prendre el seu rol al minut 73.

U.D. AVIADORES

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hombres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Simón Elorriaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AVIADORES es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 17.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Rune Pedersen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AVIADORES, un peu providencial d'en Nano Eans va situar el 0-2 al panell digital.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al AVIADORES per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Amadeo Escudeiro. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Casto Juncal de AVIADORES va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Raigardas Grekovas va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Amadeo Escudeiro que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Whatahui Cruse es va comportar com un juvenil al minut 70 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Amadeo Escudeiro al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amadeo Escudeiro de AVIADORES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sittiphon Angkulwattanachai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.