Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armuño (307883) - EL TALLER (1460824) » 320995960: T33/J12/IX

Liga 320995960 Información oficial sobre el partido 320995960 en Hattrick

11.06.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / IX.311 (60582)

F.C.Crackòvia Alineación oficial del equipo 'F.C.Crackòvia' en el partido 3 - 0 bermuteam Alineación oficial del equipo 'bermuteam' en el partido
Shalev Noah (26') 1 - 0
Shalev Noah (32') 2 - 0
Gheorghe-Stelian Rusu (79') 3 - 0
F.C.Crackòvia Alineación oficial del equipo 'F.C.Crackòvia' en el partido 3 - 0 bermuteam Alineación oficial del equipo 'bermuteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Crackòvia Alineación oficial del equipo 'F.C.Crackòvia' en el partido 3 - 0 bermuteam Alineación oficial del equipo 'bermuteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Crackòvia

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Abel Serra va acabar en una passada genial cap al jugador de F.C.Crackòvia Shalev Noah, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, F.C.Crackòvia va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Shalev Noah, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de F.C.Crackòvia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gheorghe-Stelian Rusu augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jesús Cerda del F.C.Crackòvia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Chaumont, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Gheorghe-Stelian Rusu de F.C.Crackòvia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Petr Župka va prendre el seu rol al minut 80.

bermuteam

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giuseppe Dazzi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Roldán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Carlos García Ríos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): bermuteam va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Armand Sáenz Ribas.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Ioritz Montufar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gabriel Ossorio havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos García Ríos de bermuteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.