Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

megathianos (797985) - Union Pr0 (1333312) » 320992840: T33/J3/IX

Liga 320992840 Información oficial sobre el partido 320992840 en Hattrick

09.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.256 (60527)

megathianos Alineación oficial del equipo 'megathianos' en el partido 4 - 1 Ad litteram Club Alineación oficial del equipo 'Ad litteram Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
megathianos Alineación oficial del equipo 'megathianos' en el partido 0 - 1 Ad litteram Club Alineación oficial del equipo 'Ad litteram Club' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

megathianos

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): El contraatac de megathianos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Francisco Cordera va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El megathianos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mario Jesús Joara va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): megathianos va aconseguir el 3 - 0 quan Kim Isliker va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de megathianos al minut 61, que va llançar ajustat al pal en Francisco Cordera. 4 - 0 pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Cardoso de megathianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de megathianos, en Veljko Manić, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ad litteram Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): litteram van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Cristian Tarruella va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Óscar Acero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Elchanan Gonen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de litteram havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): György Burian hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Óscar Acero havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Acero de litteram va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Tarruella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): José Manuel Ríos de litteram va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luciano Carretti va entrar en el seu lloc.