Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torre Benagalbón (1332508) - Cornelius Athletich (314118) » 320991909: T33/J8/IX

Liga 320991909 Información oficial sobre el partido 320991909 en Hattrick

14.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / IX.239 (60510)

Hercules_campeon Alineación oficial del equipo 'Hercules_campeon' en el partido 1 - 4 Cornelius Athletich Alineación oficial del equipo 'Cornelius Athletich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hercules_campeon Alineación oficial del equipo 'Hercules_campeon' en el partido 4 - 2 Cornelius Athletich Alineación oficial del equipo 'Cornelius Athletich' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules_campeon

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors del Hercules_campeon amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 18, deixant Víctor Jánez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Sobirana de Hercules_campeon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolau Alonso de Hercules_campeon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iban Alberro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nicolau Alonso va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Cornelius Athletich

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Cornelius Asier Juárez Sierra va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Daniel Sierra va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Higini Torrents, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Cornelius va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Asier Juárez Sierra.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Qasim Rahman va augmentar l'avantatge de Cornelius a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Higini Torrents va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hercules_campeon. La jugada d'estratègia del Cornelius per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lois Gerpe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Miguel Galíndez de Cornelius va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Lois Gerpe de Cornelius s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Francesc Torallas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alejandro Serrano Rubiera.