Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSV 08 (992808) - Atlético Pan y Quesitos (314391) » 320988181: T33/J13/IX

Liga 320988181 Información oficial sobre el partido 320988181 en Hattrick

18.06.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / IX.172 (60443)

F.C. Brasero Alineación oficial del equipo 'F.C. Brasero' en el partido 1 - 2 F.C. San Lazaro Alineación oficial del equipo 'F.C. San Lazaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Brasero Alineación oficial del equipo 'F.C. Brasero' en el partido 5 - 0 F.C. San Lazaro Alineación oficial del equipo 'F.C. San Lazaro' en el partido
Es un cenizo 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Brasero

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Brasero s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Manel Dot que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Hümér Tibor de Brasero va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Hümér Tibor va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Brasero van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josep Manel Bohé, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Blai Fulleda del Brasero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Josep Manel Bohé es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

F.C. San Lazaro

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Cyprien Domas va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Erik Gull va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Lazaro posava el marcador 0 a 1.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Erik Gull es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Erik Gull quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Ramírez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ernesto Trimboli de Lazaro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Preben Midtgaard de Lazaro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Jarmo Kassari de Lazaro va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Emre Pekuygun no era cap impediment.