Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arizona Baby (440447) - Guerrilleros (773852) » 320987871: T33/J6/IX

Liga 320987871 Información oficial sobre el partido 320987871 en Hattrick

30.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IX.167 (60438)

Diecinueve F.C Alineación oficial del equipo 'Diecinueve F.C' en el partido 1 - 2 Dinamo de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Diecinueve F.C Alineación oficial del equipo 'Diecinueve F.C' en el partido 4 - 1 Dinamo de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Hospitalet' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diecinueve F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Çelik Gülsoy de Diecinueve va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Diecinueve a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pol Redó va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts disputats, Miquel Amatllé gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Arturo del Río va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Berto Barreiro de Diecinueve va abandonar el terreny de joc després de 20 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Slavomír Vlach va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Slavomír Vlach va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Diecinueve estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Dinamo de Hospitalet

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Hospitalet va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Javier Fuster Medina va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): En Kajetan Kuźmicz va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 82. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Kajetan Kuźmicz de Hospitalet, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionuţ Gabor de Hospitalet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Cal de Hospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Al minut 14 de partit, el jugador Dan Yaish de Hospitalet es va lesionar lleugerament però va poder continuar.