Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

corbelle (1460016) - Sant Roc FC (1458843) » 320985922: T33/J9/IX

Liga 320985922 Información oficial sobre el partido 320985922 en Hattrick

21.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / IX.132 (60403)

BRAVO TEAM C.F Alineación oficial del equipo 'BRAVO TEAM C.F' en el partido 6 - 1 Sant Roc FC Alineación oficial del equipo 'Sant Roc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BRAVO TEAM C.F Alineación oficial del equipo 'BRAVO TEAM C.F' en el partido 6 - 0 Sant Roc FC Alineación oficial del equipo 'Sant Roc FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BRAVO TEAM C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): BRAVO, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Henrique Albán per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan BRAVO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kilian Möwenburg des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Henrique Albán es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): İlber Sarar va incrementar l'avantatge de BRAVO amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): BRAVO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ørjan Vorren va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): BRAVO va aconseguir el 6 - 1 quan Tarcisio Camaiani va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Kilian Möwenburg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Pol Vendrell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Mickaël Moitié gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pol Vendrell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): BRAVO va fer una substitució al minut 79. İlber Sarar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ørjan Vorren.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Koert Wageman, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Sant Roc FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 41 minuts de joc, Antoni Bassols, corrent com un esperitat, superà primer Leonardo Mamongan per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Sant va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro Peronard va desviar el xut final de Francesc Raja després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Orest Koczaj de Sant es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orest Koczaj va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sant va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Orest Koczaj de Sant es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vitomir Mržek no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.