Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colondroco F.C. (990408) - Fútbol Club (486098) » 320985567: T33/J4/IX

Liga 320985567 Información oficial sobre el partido 320985567 en Hattrick

16.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / IX.126 (60397)

Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido 4 - 0 Equipo Criistiina xD Alineación oficial del equipo 'Equipo Criistiina xD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Colondroco F.C. Alineación oficial del equipo 'Colondroco F.C.' en el partido 10 - 0 Equipo Criistiina xD Alineación oficial del equipo 'Equipo Criistiina xD' en el partido
Está más tieso que su rival 9.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colondroco F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Colondroco va ser Pachi Magariños.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Colondroco pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cyril Vénuat va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Colondroco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Catandil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Catandil, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Colondroco.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 7, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Juan Catandil sempre els tira per la dreta i en 袁 (Yuan) 斯明 (Siming), que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Colondroco ho intentava per la dreta per mitjà de Topias Hannuksela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Xavier Terço, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Terço, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Colondroco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrea Poletti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Després de 18 minuts, Colondroco va veure com el seu jugador Volker Lücken havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Janik Matheis entraria per ocupar el seu lloc.

Equipo Criistiina xD