Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Koala10 Team (1369860) - C.D.Carmelo (49375) » 320981918: T33/J2/IX

Liga 320981918 Información oficial sobre el partido 320981918 en Hattrick

02.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / IX.61 (60332)

HUMIVEIS Alineación oficial del equipo 'HUMIVEIS' en el partido 2 - 0 Estrella Pacense Alineación oficial del equipo 'Estrella Pacense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HUMIVEIS Alineación oficial del equipo 'HUMIVEIS' en el partido 2 - 2 Estrella Pacense Alineación oficial del equipo 'Estrella Pacense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUMIVEIS

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de HUMIVEIS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vitorino Horta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Yağmur Güvercin de HUMIVEIS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hector Laroche de HUMIVEIS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Ivo Cruz de HUMIVEIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Estrella Pacense

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Estrella va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Košek va desviar el xut final de Eliseu Añel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Pedro Cotrina de Estrella va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de David Nevado al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Estrella Eliseu Añel quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Antonio Torre Roxas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Dirk-Jan Dubbeldam va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en David Košek va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Estrella la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Estrella va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Froilán Chorén de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Estrella Pedro Cotrina va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Froilán Chorén va entrar en el seu lloc.