Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cadz (308666) - Relajos cf (775705) » 320979973: T33/J5/IX

Liga 320979973 Información oficial sobre el partido 320979973 en Hattrick

23.04.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / IX.26 (60297)

CF Celta Alineación oficial del equipo 'CF Celta' en el partido 0 - 3 ATL Somontano Alineación oficial del equipo 'ATL Somontano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CF Celta Alineación oficial del equipo 'CF Celta' en el partido 1 - 7 ATL Somontano Alineación oficial del equipo 'ATL Somontano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Celta

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Celta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Samuel Vicente García-Gallego, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Celta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yaksan Mechwat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aitor Pinares va marxar de Sergio Téllez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Celta van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Samuel Vicente García-Gallego no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 82. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Samuel Vicente García-Gallego la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Sergio Fres Jaramillo de Celta es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Paco Corta de Celta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Manel Estupiñán maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

ATL Somontano

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Somontano agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pedro Cabo Branco amb mestria.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kim Wildeboer va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Han-Kyoung Jung va pentinar un córner cap al segon pal que Kim Wildeboer va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): El Somontano va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 7 amb un llançament de falta perillós. En Xoel da Pereira però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Xoel da Pereira al minut 49.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Cabo Branco de Somontano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): David Zono semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.