Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendralejo F.C. (489880) - Bretxa (1421816) » 320975695: T33/J14/VIII

Liga 320975695 Información oficial sobre el partido 320975695 en Hattrick

25.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / VIII.1997 (179540)

Racing de Fuente del Berro Alineación oficial del equipo 'Racing de Fuente del Berro' en el partido 1 - 0 TIRALLE DO AIRE Alineación oficial del equipo 'TIRALLE DO AIRE' en el partido
Paolo Palla (68') 1 - 0
Racing de Fuente del Berro Alineación oficial del equipo 'Racing de Fuente del Berro' en el partido 1 - 0 TIRALLE DO AIRE Alineación oficial del equipo 'TIRALLE DO AIRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Fuente del Berro Alineación oficial del equipo 'Racing de Fuente del Berro' en el partido 3 - 0 TIRALLE DO AIRE Alineación oficial del equipo 'TIRALLE DO AIRE' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Fuente del Berro

Goles Goles

  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Passats 68 minuts, Paolo Palla, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Racing es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrea Franci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Chanan Kolesnik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Pellón va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Racing Patrick Charni quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristiano D'Ambrosio l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrea Franci va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Urrue.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Patrick Charni va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paolo Palla.

TIRALLE DO AIRE

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Niko Ronsyn va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TIRALLE que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jarkko Lepola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del TIRALLE no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Antonio Del Muto perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Mirabella de TIRALLE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52 en Georgy Byzov va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.