Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veiga c.f (1457025) - Villarredoms (313686) » 320971503: T33/J2/VIII

Liga 320971503 Información oficial sobre el partido 320971503 en Hattrick

02.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.1923 (179466)

F.C. CASTILLO Alineación oficial del equipo 'F.C. CASTILLO' en el partido 1 - 2 MadridColomFC Alineación oficial del equipo 'MadridColomFC' en el partido
Mikael Kindskär (36') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Torres Nievas (57')
1 - 2 Joan Lluís Madiroles (67')
F.C. CASTILLO Alineación oficial del equipo 'F.C. CASTILLO' en el partido 1 - 2 MadridColomFC Alineación oficial del equipo 'MadridColomFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. CASTILLO Alineación oficial del equipo 'F.C. CASTILLO' en el partido 2 - 1 MadridColomFC Alineación oficial del equipo 'MadridColomFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CASTILLO

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Chwalisław Wański entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CASTILLO, un peu providencial d'en Mikael Kindskär va situar el 1-0 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Klaudius Farthofer de CASTILLO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Mikael Kindskär no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

MadridColomFC

Goles Goles

  • 160 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 del partit, Ricardo Torres Nievas va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, MadridColomFC es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Joan Lluís Madiroles es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MadridColomFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joan Lluís Madiroles, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 41 minuts, el MadridColomFC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Jordi Llambric de MadridColomFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63 de partit, Jordi Llambric de MadridColomFC va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Toni Riveros va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.