Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella_Damm (1587638) - FC Esteiro (309874) » 320964148: T33/J11/VIII

Liga 320964148 Información oficial sobre el partido 320964148 en Hattrick

04.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VIII.1791 (179334)

Estrella_Damm Alineación oficial del equipo 'Estrella_Damm' en el partido 3 - 0 CARBONERO C.F. Alineación oficial del equipo 'CARBONERO C.F.' en el partido
Asmawi bin Ithnin (35') 1 - 0
Karol Stacewicz (50') 2 - 0
Nátán Filyó (59') 3 - 0
Estrella_Damm Alineación oficial del equipo 'Estrella_Damm' en el partido 3 - 0 CARBONERO C.F. Alineación oficial del equipo 'CARBONERO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella_Damm Alineación oficial del equipo 'Estrella_Damm' en el partido 2 - 1 CARBONERO C.F. Alineación oficial del equipo 'CARBONERO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella_Damm

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Teodoro Ramos va anar directament als peus de Asmawi bin Ithnin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Karol Stacewicz va augmentar l'avantatge de Damm a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): El gol de falta de Nátán Filyó sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 59 i ampliar l'avantatge de Damm a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Damm, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Robert Berglius va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Damm van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ingo Wittlin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Fariborz Torabian, de Damm, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Robert Berglius el va substituir.

CARBONERO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Serhat Resai sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Bruce Liles va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): CARBONERO van seguir progressant per la banda dreta. Edward Niedoba va tenir la seva oportunitat al minut 56, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Abraão Manito la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CARBONERO havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Bruce Liles va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Santiago Heredia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Jork Boon de CARBONERO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.