Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pablo y cayetana (775214) - alicante0123 (1414106) » 320961222: T33/J8/VIII

Liga 320961222 Información oficial sobre el partido 320961222 en Hattrick

14.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VIII.1739 (179282)

Albagu.F.C Alineación oficial del equipo 'Albagu.F.C' en el partido 5 - 3 Roques de Benet Alineación oficial del equipo 'Roques de Benet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Albagu.F.C Alineación oficial del equipo 'Albagu.F.C' en el partido 1 - 4 Roques de Benet Alineación oficial del equipo 'Roques de Benet' en el partido
Tiene mucha potra 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albagu.F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Ivan Sapporel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Albagu.F.C, un peu providencial d'en Eric ''Onne'' Matsson va situar el 1-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador Carlos Alberto Huayna de Albagu.F.C, després de 50 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Anthimos Varsamis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Albagu.F.C es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Albagu.F.C va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ulrico Potes des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Eric ''Onne'' Matsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Diego Díaz del Albagu.F.C ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Esteban Palacios va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Zamri bin Sulaiman va xutar a fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Jean-Louis Marlier ocupà el lloc d'en Ragner Denning Hansen al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de Albagu.F.C quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Lenard Kluftinger de Albagu.F.C va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zamri bin Sulaiman va prendre el seu rol al minut 72.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Zamri bin Sulaiman de Albagu.F.C s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Roques de Benet

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Luis Miguel Muíños va posar els visitants Roques per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Esteban Palacios que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Roques va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Oswald Lausen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Roques al minut 13, però el xut de Hans Stern va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Roques va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Elias va desviar el xut final de Gregorio Fernández Larrea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Albagu.F.C. La jugada d'estratègia del Roques per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Haddad Abdel Abulafia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.