Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mas Moraos (311405) - degenerados78 (1367823) » 320956745: T33/J9/VIII

Liga 320956745 Información oficial sobre el partido 320956745 en Hattrick

21.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VIII.1659 (179202)

Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 2 - 1 Palangana CD Alineación oficial del equipo 'Palangana CD' en el partido
Carlos Aguilera (13') 1 - 0
Jens Christian Lyngaa (33') 2 - 0
2 - 1 Petri Jatkola (78')
Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 2 - 1 Palangana CD Alineación oficial del equipo 'Palangana CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 0 - 1 Palangana CD Alineación oficial del equipo 'Palangana CD' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mencool Real

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Aguilera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mencool se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mencool va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jens Christian Lyngaa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Mencool van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Miquel Saula va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jens Christian Lyngaa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miquel Saula de Mencool es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ceferino Giraldes, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Palangana CD

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 78, el jugador visitant Petri Jatkola va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 36 en Petri Jatkola va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Lewis Abousher va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): Després de 39 minuts, Benjamin Meldenbach va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Lewis Abousher el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Palangana va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 68 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Odón Hijar amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francis Helms de Palangana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.