Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bravucones Club de Barrio (1421443) - Mas Gener (309955) » 320954704: T33/J2/VIII

Liga 320954704 Información oficial sobre el partido 320954704 en Hattrick

02.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.1623 (179166)

dasu Alineación oficial del equipo 'dasu' en el partido 1 - 2 fc las malvinas Alineación oficial del equipo 'fc las malvinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dasu Alineación oficial del equipo 'dasu' en el partido 0 - 1 fc las malvinas Alineación oficial del equipo 'fc las malvinas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dasu

Goles Goles

  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de dasu al minut 84. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Hans Kaufmann va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Duje Paškov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 6 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Julián Raya gairebé marca per a dasu al minut 6 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 36 (Lesión (no subst.)): Quan Feliks Kanarkowski va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 36, dasu sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan en Matt Hardingham es va retirar del terreny de joc al minut 86 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de dasu es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

fc las malvinas

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Rogério Athayde va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de malvinas, Pablo Pérez, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Gaffar Çakar de malvinas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del malvinas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aurel Stanciu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aldo Cantoni va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Diego Creus va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aurel Stanciu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70 de partit, el jugador Aurel Stanciu de malvinas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.