Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Letamendi (1366641) - vaig fort team (487324) » 320950803: T33/J7/VIII

Liga 320950803 Información oficial sobre el partido 320950803 en Hattrick

07.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VIII.1553 (179096)

Correntías Deportiva Alineación oficial del equipo 'Correntías Deportiva' en el partido 5 - 0 Recreativo Mislata Alineación oficial del equipo 'Recreativo Mislata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Correntías Deportiva Alineación oficial del equipo 'Correntías Deportiva' en el partido 3 - 1 Recreativo Mislata Alineación oficial del equipo 'Recreativo Mislata' en el partido
Tiene suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Correntías Deportiva

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Correntías prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Manuel Gröbl va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Rodney Roelandts va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Correntías i marcant el 2 - 0.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Michael Rapinett va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 73.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Correntías va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriel Olenhusen des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Maximilian Andersson va incrementar l'avantatge de Correntías amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Michael Rapinett de Correntías va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilian Andersson de Correntías va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Recreativo Mislata

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Recreativo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrián Lora Guerrero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adrián Lora Guerrero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Recreativo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adrián Lora Guerrero es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Eevert Jaakkola quasi marca en una jugada assajada de córner que Sofus Torsting havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Cebadilla de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Roger Galera va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Recreativo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.