Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vueloblanco (434540) - Atl. Vendetta (437232) » 320949753: T33/J10/VIII

Liga 320949753 Información oficial sobre el partido 320949753 en Hattrick

28.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.1534 (179077)

Marchalenes F.C. Alineación oficial del equipo 'Marchalenes F.C.' en el partido 8 - 0 Real Merí F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Merí F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Marchalenes F.C. Alineación oficial del equipo 'Marchalenes F.C.' en el partido 10 - 0 Real Merí F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Merí F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 9.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marchalenes F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Marchalenes contenien la respiració mentre en Banin García Castris s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Marchalenes va aconseguir el 2 - 0 quan Pep Lluís Cavallé va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Ignasi Bagur de Marchalenes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kinyas Cansarp la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Marchalenes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 39.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Marchalenes a 5 - 0. Pep Lluís Cavallé va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Marchalenes va augmentar la diferència quan Pep Lluís Cavallé no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignasi Bagur es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Marjan Levičar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Al minut 65, Lazar Nikolov gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pep Lluís Cavallé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Marchalenes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anthony Vargiu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfredo Varela al camp.

Real Merí F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Cojoncio Aguiño va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 80, i va passar la pilota a Paco Heles, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Morales de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Heles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Morales es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Pedro Vieyra de Real va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Moisès Monegal va entrar en el seu lloc.