Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elocinreformas (1339825) - Beirland fc (991979) » 320943323: T33/J13/VIII

Liga 320943323 Información oficial sobre el partido 320943323 en Hattrick

18.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.1419 (178962)

Layabouts C.F. Alineación oficial del equipo 'Layabouts C.F.' en el partido 3 - 4 Beirland fc Alineación oficial del equipo 'Beirland fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Layabouts C.F. Alineación oficial del equipo 'Layabouts C.F.' en el partido 4 - 2 Beirland fc Alineación oficial del equipo 'Beirland fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Layabouts C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Hindrik Hakkens, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Layabouts es posava per davant!
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Theo Herzner-Ruther va augmentar l'avantatge de Layabouts a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kalle Rehu per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Farba Bilaly va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastián Domínguez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Primitivo Abegondo de Layabouts es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Julien Bricard de Layabouts va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zezão Lins Silva va prendre el seu rol al minut 67.
  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan Hadriano Samartín va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 83, Layabouts sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

Beirland fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Beirland va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Heiner Sodinger va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Assi Adony, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jarmo Sorja va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jarmo Sorja es va complicar la vida al minut 86 intentant esquivar Kalle Rehu en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Layabouts, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Beirland va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 89. Vladimiro Rottensteiner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Beirland Jarmo Sorja quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Heiner Sodinger l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anthony Hadlee es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anthony Hadlee es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Antoni Badia de Beirland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): Carlo Lomuscio no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.