Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

judith (1459815) - guacates (994176) » 320942006: T33/J6/VIII

Liga 320942006 Información oficial sobre el partido 320942006 en Hattrick

30.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VIII.1396 (178939)

Real Cotán Alineación oficial del equipo 'Real Cotán' en el partido 2 - 0 ANGOSTO C.F. Alineación oficial del equipo 'ANGOSTO C.F.' en el partido
Silvano Ballón (27') 1 - 0
Emilio Trastámara (67') 2 - 0
Real Cotán Alineación oficial del equipo 'Real Cotán' en el partido 2 - 0 ANGOSTO C.F. Alineación oficial del equipo 'ANGOSTO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Cotán Alineación oficial del equipo 'Real Cotán' en el partido 0 - 1 ANGOSTO C.F. Alineación oficial del equipo 'ANGOSTO C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cotán

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): El Cotán era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Silvano Ballón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cotán van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Emilio Trastámara.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cotán va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abelard Llaudó, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Goran Krstić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Rodríguez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Patxi Romero García va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cotán que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Rodríguez de Cotán amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Patxi Romero García de Cotán va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Cotán puguin veure en Abelard Llaudó jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Matías Martínez de Herrero el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

ANGOSTO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Juan Martí Ezquerra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Francesc Salazar va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Benjamin Bengtsson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a ANGOSTO l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 73, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 74 en Juan Martí Ezquerra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Francesc Salazar va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Francesc Salazar va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Juan Martí Ezquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Benjamin Bengtsson va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ANGOSTO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Ermanno Daffara se sentia fresc com una rosa.