Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosSinFuturo.F.C (802088) - soneja (309627) » 320940154: T33/J4/VIII

Liga 320940154 Información oficial sobre el partido 320940154 en Hattrick

16.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VIII.1363 (178906)

LosSinFuturo.F.C Alineación oficial del equipo 'LosSinFuturo.F.C' en el partido 1 - 4 Agilas F.C. Alineación oficial del equipo 'Agilas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosSinFuturo.F.C Alineación oficial del equipo 'LosSinFuturo.F.C' en el partido 1 - 1 Agilas F.C. Alineación oficial del equipo 'Agilas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosSinFuturo.F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LosSinFuturo.F.C. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Franco Rüedlinger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 1 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Amill quasi marca en una jugada assajada de córner que João Vítor Guedes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Alfeo Faílde va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Passats 21 minuts de joc, en Ricardo Sotomayor de LosSinFuturo.F.C va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Agilas F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Agilas va ser finalitzada des de l'esquerra per Achim Görlitz al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Ariel Stagraczyński va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Agilas.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Corrado Fata va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, Agilas va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Corrado Fata.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Agilas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rendert van Heeswijk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ricardo Sotomayor no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ofer Shpringer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Agilas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Achim Görlitz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Ignacio Encina ocupà el lloc d'en Patrik Eriksson al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Agilas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.