Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Asturias C.F (797647) - Ethnia (995491) » 320935778: T33/J3/VIII

Liga 320935778 Información oficial sobre el partido 320935778 en Hattrick

09.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.1285 (178828)

Magreb f.c Alineación oficial del equipo 'Magreb f.c' en el partido 1 - 2 Ethnia Alineación oficial del equipo 'Ethnia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magreb f.c Alineación oficial del equipo 'Magreb f.c' en el partido 3 - 0 Ethnia Alineación oficial del equipo 'Ethnia' en el partido
Tiene mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magreb f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rene Bogman ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Magreb es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sten Thorstensson va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martín Utrera va rematar alt.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Martín Utrera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ethnia. La jugada d'estratègia del Magreb per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martín Utrera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Robert Bydžovský de Magreb va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Utrera.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15 de partit, el jugador Gustavo Ernesto Rovegno de Magreb es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Ethnia

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Mauricio Abaroa va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 52.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, Ethnia es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Konstantin Sobenin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marek Gryzlak va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Konstantin Sobenin rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Konstantin Sobenin quasi aconsegueix empatar per Ethnia al minut 31, però Àlex Solís va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ethnia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àlex Solís va desviar el xut final de Fausto Cortegiano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Angelantonio Cibò de Ethnia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.