Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Todos Cojos C.F. (315413) - Marc10 (799334) » 320934441: T33/J4/VIII

Liga 320934441 Información oficial sobre el partido 320934441 en Hattrick

16.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VIII.1261 (178804)

ChristTian Alineación oficial del equipo 'ChristTian' en el partido 3 - 0 la furia del saso Alineación oficial del equipo 'la furia del saso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ChristTian Alineación oficial del equipo 'ChristTian' en el partido 2 - 0 la furia del saso Alineación oficial del equipo 'la furia del saso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChristTian

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Eudald Lleixà. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): ChristTian va aconseguir el 2 - 0 quan Luis Javier Gaya va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): ChristTian va obtenir un penal al minut 43, que va llançar a la perfecció Eudald Lleixà. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): ChristTian va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sammy Crondahl en un 1 contra 1 amb el porter Shuki Granot, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Saad Náyar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Shuki Granot va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Saad Náyar de ChristTian va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Pedro Cañizales es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Saad Náyar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eudald Lleixà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de ChristTian Casimiro Rosales va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Banjac va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Lóránt Pintácsi de ChristTian va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Benito López Simón va prendre el seu rol al minut 77.

la furia del saso

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Arnau Caminal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): furia van sortir al contraatac al minut 44, però Miguel Reina va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augustus Boetes de furia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Faxildo Bendoiro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Toninho Maia Costa ocupà el lloc d'en Sebastian Enache al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de furia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Josep Fulla no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Miguel Reina.