Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charlies69 (315193) - CF Sabina (486637) » 320934230: T33/J9/VIII

Liga 320934230 Información oficial sobre el partido 320934230 en Hattrick

21.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VIII.1257 (178800)

Cecilines Alineación oficial del equipo 'Cecilines' en el partido 2 - 1 real naia Alineación oficial del equipo 'real naia' en el partido
Pedro Delgado (21') 1 - 0
Enrique Jiménez (75') 2 - 0
2 - 1 Lukáš Górecki (82')
Cecilines Alineación oficial del equipo 'Cecilines' en el partido 2 - 1 real naia Alineación oficial del equipo 'real naia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cecilines Alineación oficial del equipo 'Cecilines' en el partido 2 - 2 real naia Alineación oficial del equipo 'real naia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cecilines

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pedro Delgado. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 en Jaime Calvo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Enrique Jiménez podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maurice Estève. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Witold Gierałtowski al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Jiménez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Pitarch de Cecilines amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Eduardo Pitarch de Cecilines va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Jiménez de Cecilines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jesús Galiano, jugador de Cecilines, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 83. Hug Oliveres, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

real naia

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del real van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lukáš Górecki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Dionisios Dolianitis va estar a punt de posar per davant a real amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alessandro Brent va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nemesio Velugo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claudio Giglio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Dionisios Dolianitis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Teet Lõhmus.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Witold Gierałtowski de real no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 89 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Josep Obradors .

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jorge Rosa Carvalho Batista no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Claudio Giglio que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.