Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS OLMOS FC (1370354) - SSpartanSS (1369637) » 320932361: T33/J3/VIII

Liga 320932361 Información oficial sobre el partido 320932361 en Hattrick

09.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.1224 (178767)

Ë-umlaut Alineación oficial del equipo 'Ë-umlaut' en el partido 2 - 2 FC Turbion Alineación oficial del equipo 'FC Turbion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ë-umlaut Alineación oficial del equipo 'Ë-umlaut' en el partido 0 - 1 FC Turbion Alineación oficial del equipo 'FC Turbion' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ë-umlaut

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Ë-umlaut va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Filogonio Goyanes.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Ë-umlaut. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Carlos Beitia va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ë-umlaut va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Daniel Gaztañeta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Ë-umlaut van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Rubén Mique va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Nacho Melo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ë-umlaut es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

FC Turbion

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Turbion. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Diego Garcés de Marcilla xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aleksi Lempiäinen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Tatu Hiiro de Turbion, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Turbion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hernando Lindo va desviar el xut final de Nicolau Aldemoresco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco de Paula Mejía de Turbion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones