Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los abrasaos de la cabeza (118289) - bolivar (991395) » 320928436: T33/J1/VIII

Liga 320928436 Información oficial sobre el partido 320928436 en Hattrick

26.03.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VIII.1154 (178697)

Los cuen Alineación oficial del equipo 'Los cuen' en el partido 1 - 2 las cañaillas cf Alineación oficial del equipo 'las cañaillas cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los cuen Alineación oficial del equipo 'Los cuen' en el partido 0 - 2 las cañaillas cf Alineación oficial del equipo 'las cañaillas cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los cuen

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): cuen prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Agustin Mac Iver va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Damien Briancon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Branco Godos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gernot Kravanja estava fent un bon partit.

las cañaillas cf

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Giraldo Dahmen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Domagoj Guša va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jozef Baruš va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Damian Vandeweghe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): cañaillas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damian Vandeweghe va desviar el xut final de Giraldo Dahmen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): cañaillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Amadeu Lladó va quedar-se sol davant el porter Damian Vandeweghe, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gaetano Barbagallo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Amadeu Lladó va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Domagoj Guša, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.