Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

belloteros (1370749) - racing Stalingrado (123301) » 320925867: T33/J3/VIII

Liga 320925867 Información oficial sobre el partido 320925867 en Hattrick

09.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.1108 (178651)

L'Alleranu C.F Alineación oficial del equipo 'L'Alleranu C.F' en el partido 3 - 3 racing Stalingrado Alineación oficial del equipo 'racing Stalingrado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'Alleranu C.F Alineación oficial del equipo 'L'Alleranu C.F' en el partido 2 - 1 racing Stalingrado Alineación oficial del equipo 'racing Stalingrado' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Alleranu C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Aldo Vilaverde de LAlleranu, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Julien Gauquelin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. LAlleranu es posava per davant!
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a LAlleranu va ser Julien Gauquelin.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): LAlleranu es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julien Gauquelin no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Braille al camp.

racing Stalingrado

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Justin Weber marqués l'empat. Al minut 13 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en Bálint Dombi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Stalingrado va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Björn Strickler, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bálint Dombi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Justin Weber quasi aconsegueix empatar per Stalingrado al minut 28, però Jovan Mirković va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elvis Janković ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bálint Dombi va ridiculitzar a en Rusty Thomas amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jens Fleig de Stalingrado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.