Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el crak (490551) - LOS IMANES (990686) » 320925363: T33/J3/VIII

Liga 320925363 Información oficial sobre el partido 320925363 en Hattrick

09.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.1099 (178642)

Charrolandi Alineación oficial del equipo 'Charrolandi' en el partido 1 - 4 LOS IMANES Alineación oficial del equipo 'LOS IMANES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Charrolandi Alineación oficial del equipo 'Charrolandi' en el partido 1 - 3 LOS IMANES Alineación oficial del equipo 'LOS IMANES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charrolandi

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Charrolandi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gean Tosto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 7 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Vicente Rabanal? Un error clamorós seu va donar a Demur Tkeshelashvili una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

LOS IMANES

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del IMANES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Ángel Roa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 una excel·lent centrada de José Daniel Huertas va arribar a Giovanbattista Lo Bianco Corrado, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, José Verano va augmentar l'avantatge de IMANES a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, IMANES va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giovanbattista Lo Bianco Corrado.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Sergi Llinàs va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): IMANES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Sergi Llinàs va quedar-se sol davant el porter Sisto Mazzeo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Giovanbattista Lo Bianco Corrado va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sisto Mazzeo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de IMANES la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergi Llinàs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, José Ángel Roa de IMANES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Àlex Cendra de IMANES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Lasalde va prendre el seu rol al minut 69.