Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAT SFC (1338298) - Barquera CF (120383) » 320922975: T33/J8/VIII

Liga 320922975 Información oficial sobre el partido 320922975 en Hattrick

14.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VIII.1056 (178599)

RAT SFC Alineación oficial del equipo 'RAT SFC' en el partido 4 - 4 Barquera CF Alineación oficial del equipo 'Barquera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAT SFC Alineación oficial del equipo 'RAT SFC' en el partido 2 - 0 Barquera CF Alineación oficial del equipo 'Barquera CF' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAT SFC

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar RAT amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Valentín Centeno va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RAT s'esgargamellaven dempeus per esperonar Patxi Eguizábal que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador Markos Fotaras de RAT, després de 50 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): RAT equilibrava la balança al minut 81. En Víctor Miguel Palafox Luna, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a RAT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valentín Centeno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patxi Eguizábal de RAT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Wilmer Chu de RAT va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Alventosa va prendre el seu rol al minut 9.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Jean-Paul Swaelens de RAT va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Barquera CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Barquera al minut 13. Dedé Feliciano va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlos De Simone quedar desmarcat i marcar per a Barquera al minut 25. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Carlos De Simone per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Barquera va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Éric Foin.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Barquera van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Ignacio Ricardos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Karl Fiksdal va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ignacio Ricardos. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Éric Foin de Barquera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.