Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pokepotos (796814) - C.D.F. Barracudas (994681) » 320922883: T33/J13/VIII

Liga 320922883 Información oficial sobre el partido 320922883 en Hattrick

18.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.1054 (178597)

SEVILLISTAFC Alineación oficial del equipo 'SEVILLISTAFC' en el partido 8 - 0 Cultural y Deportiva Serreña Alineación oficial del equipo 'Cultural y Deportiva Serreña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
SEVILLISTAFC Alineación oficial del equipo 'SEVILLISTAFC' en el partido 9 - 0 Cultural y Deportiva Serreña Alineación oficial del equipo 'Cultural y Deportiva Serreña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEVILLISTAFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Marek Denisiuk de SEVILLISTAFC, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SEVILLISTAFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joni Alho des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SEVILLISTAFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Martin Jeppsson va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SEVILLISTAFC a 4 - 0. Luděk Dobeš va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SEVILLISTAFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Martin Jeppsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): SEVILLISTAFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jonathan Rodrigues va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de SEVILLISTAFC al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Gian Luca Breghiroli. 7 - 0 pels locals.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 83, Armando Rígoli va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Numan Brnović que, sense oposició, la va convertir en gol 8 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Quirze Palmer al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jonathan Rodrigues va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juri Marinangeli de SEVILLISTAFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): SEVILLISTAFC va fer una substitució al minut 4. Ivan Georgov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marek Denisiuk.

Cultural y Deportiva Serreña

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Deportiva van seguir progressant per la banda dreta. Xenpelar Billelabeitia va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xenpelar Billelabeitia de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Benito Hualde de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En José Manuel Tabuenca, jugador de Deportiva, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 13. Jesús Jiménez Yepes, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Xenpelar Billelabeitia maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Benito Hualde se sentia fresc com una rosa.