Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Futbolin (1595887) - BORINOTS F.C. (440186) » 320922092: T33/J11/VIII

Liga 320922092 Información oficial sobre el partido 320922092 en Hattrick

04.06.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VIII.1040 (178583)

R.C.D.Quintanilla Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Quintanilla' en el partido 2 - 2 BORINOTS F.C. Alineación oficial del equipo 'BORINOTS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.D.Quintanilla Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Quintanilla' en el partido 3 - 2 BORINOTS F.C. Alineación oficial del equipo 'BORINOTS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,1 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D.Quintanilla

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): R.C.D.Quintanilla prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Jörn Andersson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): Una falta al minut 70 va provocar un lliure directe. Lutogniew Żabicki el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Samuel Albelda del R.C.D.Quintanilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Andújar al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lutogniew Żabicki va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Samuel Albelda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Morten Hansen va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Jorge Andújar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): R.C.D.Quintanilla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Samuel Albelda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Morten Hansen de R.C.D.Quintanilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BORINOTS F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): BORINOTS van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Tristan Pütlich va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Sandro van Dessel va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Andreas Helstad va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tristan Pütlich de BORINOTS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Helstad de BORINOTS es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 24 de partit, quan un jugador de BORINOTS, en Allan Lundager, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Semblava que Sandro van Dessel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.