Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Jazz (796190) - Real Cebrián C.F (124957) » 320921674: T33/J5/VIII

Liga 320921674 Información oficial sobre el partido 320921674 en Hattrick

23.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VIII.1033 (178576)

Atl. Jazz Alineación oficial del equipo 'Atl. Jazz' en el partido 2 - 3 TerritorioGetafense F.C Alineación oficial del equipo 'TerritorioGetafense F.C' en el partido
0 - 1 Alin-Ştefan Bucur (11')
Antonio Calera (21') 1 - 1
1 - 2 Peter Drlíčiak (80')
Tijmen Boertien (81') 2 - 2
2 - 3 Roberto Armaroli (82')
Atl. Jazz Alineación oficial del equipo 'Atl. Jazz' en el partido 2 - 3 TerritorioGetafense F.C Alineación oficial del equipo 'TerritorioGetafense F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Atl. Jazz Alineación oficial del equipo 'Atl. Jazz' en el partido 6 - 2 TerritorioGetafense F.C Alineación oficial del equipo 'TerritorioGetafense F.C' en el partido
Es un cenizo 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Jazz

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Antonio Calera va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Atl. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tijmen Boertien que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 el Atl. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Valmore Santana no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Enrique Ribera Murcia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atl. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Atl. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrick Parr en un 1 contra 1 amb el porter Nereo Caraduje, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Ribera Murcia de Atl. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TerritorioGetafense F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alin-Ştefan Bucur que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TerritorioGetafense.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Serafín Crespo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TerritorioGetafense, Peter Drlíčiak, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): Roberto Armaroli va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 82 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Kazimierz Sepczyński quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacy Ładowski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 274 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Roberto Armaroli que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Crespo de TerritorioGetafense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.