Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solo1Mas F.C. (1437876) - Los XI Mandamientos (441601) » 320921326: T33/J2/VIII

Liga 320921326 Información oficial sobre el partido 320921326 en Hattrick

02.04.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.1027 (178570)

Auria F.C. Alineación oficial del equipo 'Auria F.C.' en el partido 0 - 0 Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Auria F.C. Alineación oficial del equipo 'Auria F.C.' en el partido 1 - 1 Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auria F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Max Fitzhum es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Auria van sortir al contraatac al minut 75, però Franco Tozzato va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Ivano Rapo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 093 Minuto 55 (Lesión (no subst.)): Quan en Ivano Rapo es va retirar del terreny de joc al minut 55 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Auria es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • 093 Minuto 66 (Lesión (no subst.)): Al minut 66, Deco de Menezes va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Auria no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Los XI Mandamientos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mandamientos, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Viktor van Nieuwstad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Deco de Menezes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Cantón-Salazar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Mandamientos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Manuel Celoca va quedar-se sol davant el porter Krzysztof Cieliszak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Viktor van Nieuwstad va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Celoca de Mandamientos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henryk Brożek de Mandamientos es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.