Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

$ DiESeL PoWeR $ (995553) - RCDE Blues (1588185) » 320921237: T33/J7/VIII

Liga 320921237 Información oficial sobre el partido 320921237 en Hattrick

07.05.2011 15:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VIII.1025 (178568)

$ DiESeL PoWeR $ Alineación oficial del equipo '$ DiESeL PoWeR $' en el partido 3 - 1 KRiXPi Cf Alineación oficial del equipo 'KRiXPi Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
$ DiESeL PoWeR $ Alineación oficial del equipo '$ DiESeL PoWeR $' en el partido 2 - 0 KRiXPi Cf Alineación oficial del equipo 'KRiXPi Cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

$ DiESeL PoWeR $

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DiESeL va ser 卓 (Zhuo) 祖达 (Zuda).
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): DiESeL va aconseguir el 2 - 0 quan Niels Iversen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): DiESeL va augmentar la diferència quan Balthasar Braet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Niels Iversen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del DiESeL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ottaviano Martarello, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jerzy Cisak de DiESeL es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 59 de partit, quan un jugador de DiESeL, en Ottaviano Martarello, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Balthasar Braet va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

KRiXPi Cf

Goles Goles

  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, David Wickstedt era molt més ràpid que el defensa Nicola Galati. Al minut 76, el jugador de KRiXPi va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): David Wickstedt va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 77.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Collantes de KRiXPi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Maratas Braznauskas de KRiXPi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.