Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KEPECHOTES M.R. (1594190) - WorkShop Dwarfs (1436645) » 320920642: T33/J13/VIII

Liga 320920642 Información oficial sobre el partido 320920642 en Hattrick

18.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.1014 (54815)

fc BOKE Alineación oficial del equipo 'fc BOKE' en el partido 0 - 2 WorkShop Dwarfs Alineación oficial del equipo 'WorkShop Dwarfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc BOKE Alineación oficial del equipo 'fc BOKE' en el partido 2 - 0 WorkShop Dwarfs Alineación oficial del equipo 'WorkShop Dwarfs' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc BOKE

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): BOKE va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 78, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Albrecht Valente va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 81 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Moncho Mellado de BOKE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nándor Kolcsár es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Albrecht Valente ocupà el lloc d'en Jānis Lācars al 2 minuts, dos minuts després que el jugador de BOKE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

WorkShop Dwarfs

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Eleuterio Sedofeito va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de WorkShop i marcant el 0 - 1.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el WorkShop va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sérvulo Zalvide aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Juan Foquet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yann Galley, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Yann Galley va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergio Del Arroyo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WorkShop, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Juan Foquet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): WorkShop van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Sergio Del Arroyo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Foquet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pau Burguès de WorkShop amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.